Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един в Алфа 156......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един в Алфа 156......

.....от днес съм едно ниво нагоре по стълбицата в италианските колици, след близо 5 годишно съжителство с Мареа, днес скочих на http://www.autohop.bg/cars-30802-Alf...14a797c680718c
    тази красавица, много съм доволен, заложих на късмета си, взех я дори без да направя повече от километър на нея, двигателя даже не успя да загрее като хората.......мисля си че понякога добрата и подържана кола просто си личи......прекарах я през почти всички дупки дето видях за километър по околовръстното, и обезпокоителен звук не чух, верно че това не е гаранция, но реших че тя ще ми е късмета, и след кратък пазарлък я взех.....Швейцарка, обиколих три пъти в дъжда цялата кола, но не успях и драскотина да намеря......
    На осмото небе съм.....междувременно Ферари записа двойна победа, какво му трябва да човек за да не му пука че е мокър до кости от дъжда......вчера на Фиат, днес на Алфа, утре дай боже на Ферари.....
    Форца Ферари.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Честита, колега!
    Прилична цена и тънък пробег (да се надяваме реален)
    Много безаварийни километри!
    Alfa Romeo 156 1.6TS `98 (engine `00)

Comment

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от kr1schan
        Честита, колега!
        Прилична цена и тънък пробег (да се надяваме реален)
        Много безаварийни километри!
        Ми мен километрите не ме интересуваха, просто състоянието на колата беше много добро....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

честито колега и безавариино каране,а иначе колата е много добра
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Сори че не е по темата, но някой може ли с две думи да ми каже къде ходят тукашните форумджии за ремонти и подръжка, пуснах на търсачката но не ми изкара нищо конкретно, а само че тоя ходил при Боби, оня при Румен или нещо от сорта, предпочитам да ходя при хора дето наблягат на италианките......

Comment

Честито и от мене колега колата е перфектна.Много късмет и безавариино

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                Сори че не е по темата, но някой може ли с две думи да ми каже къде ходят тукашните форумджии за ремонти и подръжка, пуснах на търсачката но не ми изкара нищо конкретно, а само че тоя ходил при Боби, оня при Румен или нещо от сорта, предпочитам да ходя при хора дето наблягат на италианките......
                Ами аз бих ти препоръчал Вантотрейд, много съм доволен от тях.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Е ха честита да ти е и много безаварийни километри. Не успяхме да те присъединим към клуба на селеспийдите ама тази изглежда читаво. А за диагностика всеки ще ти препоръча там където ходи. Така че...... За да н еправя реклама може на лично да ти кажа аз от къде съм доволен. Хайде със здраве и да почерпиш))
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

алфа

Честито и от мен! Хиляди безаварийни!
                    Zastava 55
                    VAZ 2101
                    AUDI 80 `80
                    VW Golf III `93
                    ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

Първоначално публикувано от fiore
                      Е ха честита да ти е и много безаварийни километри. Не успяхме да те присъединим към клуба на селеспийдите ама тази изглежда читаво. А за диагностика всеки ще ти препоръча там където ходи. Така че...... За да н еправя реклама може на лично да ти кажа аз от къде съм доволен. Хайде със здраве и да почерпиш))
                      Мда, специални благодарности към тебе за оказаната телефонна помощ, въпреки че не взех селеспиида(а ми се искаше) все пак това ми е бил късмета.....

Comment

Честито колега!!!
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Много е хубава колата,а ако искаш да си остане такава ти препоръчвам да не ходиш във Вантотрейд (личен експирианс)
                          156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                          Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Първо честита кола! Много е красива!
                            И второ, би ли казал:
                            - как се почувства след като плати и си тръгна с нея към вас;
                            - как намираш колата след първите си километри заедно;
                            - оправдаха ли се очакванията ти;
                            - какво не ти харесва в нея?
                            Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Честито!!!
                              Страхотна италианка.
                              Със здраве да си я караш.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Working...
                              X